gs-bg
DataStream kao reseller proizvoda i rješenja tvrtke Grandstream Networks u mogućnosti je svojim klijentima na području Hrvatske i Bosne i Hercegovine ponuditi cjelokupan Grandstream Networks program.

Vodeće mjesto u odnosu cijena/performanse

Interoperabilnost s većinom SIP proizvoda na tržištu

Napredni VoIP i video algoritmi

Velik izbor proizvoda za IP voice/video komunikaciju


Saznajte više

zebra

Kao dugogodišnji Zebra partner tvrtka DataStream je u mogućnosti da svojim klijentima i partnerima u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Albaniji, Crnoj Gori i Srbiji ponudi cjelokupan Zebra program.


Saznajte više

forti2-bg

Tvrtka DataStream ima status Fortinet Silver Partnera za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu te svojim klijentima i korisnicima nudi cjelokupan Fortinet program, instalaciju, održavanje, podršku i obuku.

Unified Threat Management (UTM) – Antispam

Antivirus/Antispyware solutions

Intrusion Prevention System (IPS)

Saznajte više

Vulnerability and Compliance Management

nomadix

Nomadix rješenja omogućuju pružanje usluga javnog pristupa internetu pomoću patentiranih Nomadix Internet Access Gateways uređaja koji rade na NSE(Nomadix Service Engine) softveru. Sa Nomadix rješenjima usluge javnog pristupa internetu postaju profitabilne i lako upravljane. Svi Nomadix Internet Access Gatways uređaji dolaze s NSE Core softverom koji osigurava nesmetan pristup internetu za korisnike, sigurnost, te različite načine za naplatu internet pristupa.

Nomadix rješenja su idealna za: kafiće, hotele, marine, luke i pristaništa, benzinske, željezničke i autobusne postaje, aerodrome, škole, te centre u kojima se održavaju različite manifestacije (sportske, kulturne, političke…).

Internet Acess Gateway

AG-5900 | AG-2400
AG-5900 | AG-2400

App. Man. Appliances

Alloc8-x series
Alloc8-x series

Content Filter i Firewall

Nomadix Internet Traffic Optimizer (NITO)
Nomadix Internet Traffic Optimizer (NITO)

DataStream svojim klijentima na području Hrvatske i Bosne i Hercegovine nudi i proizvode tvrtke Nomadix – globalnog lidera u području inovativnih tehnoloških rješenja za pristup internetu. Konstantan rast broja korisnika interneta i povećana potreba za mobilnosti i bandwidthom traže od pružatelja usluga pristupa internetu nova ulaganja koja često znaju biti vrlo velika i neopravdana.